• Worblaa ja muita cosplaytarvikkeita Suomesta
  • Worblaa ja muita cosplaytarvikkeita Suomesta

EVA 100kg/m³ (vaaleanharmaa)

alkaen 23,00 €

Kuvaus

EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti) on umpisoluista, puolijäykkää solumuovia. Siinä on hieno, tasainen solurakenne ja se soveltuu käytettäväksi monissa ratkaisuissa. EVA-muovin etuja ovat joustavuus, pehmeys, hyvä säänkesto ja kemiallinen kestävyys. Lisäksi sillä on hyvät lämmöneristysominaisuudet, iskunvaimennuskyky sekä kelluvuus.


100kg/m³ EVA on tiiviimpi EVA-laatumme. Tiivis EVA-muovi sopii täydellisesti proppien ja haarniskoiden valmistukseen. Tiiviyden vuoksi sitä on helppo hioa, työstää Dremelillä ja jopa laserleikata sekä kaivertaa. EVA-muovia voi liimata, lämpömuokata ja pohjustamiseen voi käyttää pinnan lämpökäsittelyn lisäksi esimerkiksi plasti dipiä, flexbondia, flexi paintia tai Gessoa. Pinnan lämpökäsittely ennen pohjustusta sulkee pintaan mahdollisesti avoimiksi jääneitä soluja, jolloin maali tai primeri ei vuoda epätasaisesti syvemmälle EVA-muovin sisään.


EVA 100kg/m³ on noin metrin levyistä ja pisin yhteinäinen levy on 2 metriä pitkä. Eli tilatessasi 3 metriä saat yhtenäisen 2 metriä pitkän levyn ja yhden metrin pituisen levyn.


EVA-muovi myydään tasametreittäin, minimiostos on 1 metri.