• Worblaa ja muita cosplaytarvikkeita Suomesta
  • Worblaa ja muita cosplaytarvikkeita Suomesta

EVA 45kg/m³ (musta/tummanharmaa)

alkaen 20,00 €

Kuvaus

EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti) on umpisoluista, puolijäykkää solumuovia. Siinä on hieno, tasainen solurakenne ja se soveltuu käytettäväksi monissa ratkaisuissa. EVA-muovin etuja ovat joustavuus, pehmeys, hyvä säänkesto ja kemiallinen kestävyys. Lisäksi sillä on hyvät lämmöneristysominaisuudet, iskunvaimennuskyky sekä kelluvuus.


45kg/m³ EVA on huokoisempi EVA-laatumme. EVA-muovi sopii hyvin proppien ja haarniskoiden valmistukseen ja käytettäväksi worblan kanssa. Huokoisempi 45kg/m³ EVA-muovin pinta on hyvä lämpökäsitellä ennen pohjustusta ja/tai maalaamista. Pinnan lämpökäsittely ennen pohjustusta sulkee pintaan mahdollisesti avoimiksi jääneitä soluja, jolloin maali tai primeri ei vuoda epätasaisesti syvemmälle EVA-muovin sisään. EVA-muovia voi hioa ja työstää Dremelillä. Lisäksi sitä voi liimata, lämpömuokata ja pohjustamiseen voi käyttää pinnan lämpökäsittelyn lisäksi esimerkiksi plasti dipiä, flexbondia, flexi paintia tai Gessoa.


EVA 45kg/m³ on noin metrin levyistä ja pisin yhteinäinen levy on 2 metriä pitkä. Eli tilatessasi 3 metriä saat yhtenäisen 2 metriä pitkän levyn ja yhden metrin pituisen levyn.


EVA-muovi myydään tasametreittäin, minimiostos on 1 metri.